Cégismertető

A Meltrade Automatika Kft. a Mitsubishi Electric Ipari Automatizálás üzletágának hivatalos magyarországi képviselete, a Mitsubishi Electric gyémánt fokozatú disztribútora.

IndustriAutomation 2012

A MELTRADE Automatika Kft. 2002-ben alakult kifejezetten a Mitsubishi Electric IDA termékeinek magyarországi forgalmazására. A Meltrade első feladata volt a Mitsubishi Electric márkanevének és termékskálájának széleskörű megismertetése a magyar piaccal. Természetesen a Mitsubishi termékek korábban is jelen voltak magyarországi vállalatok gyártósoraiban, berendezéseiben, de ezek többsége a külföldi gépgyártók által került beépítésre. A gyártósorok üzemeltetőinek a Meltrade magas színvonalú műszaki támogatást, tartalék alkatrészellátást, oktatást, garanciális és garancián túli cserét, javítást biztosít. Rendszerintegrátor partnereivel installációkat, új beruházások kivitelezését is vállalja. Jelentősen nőtt a magyarországi gépgyártóknak, OEM felhasználóknak értékesített termékek volumene is. 2002 óta a Mitsubishi termékek forgalma minden évben közel megkétszereződött. Magas minőségű termékeink professzionális műszaki támogatással biztosítják a MELTRADE, a MITSUBISHI és VEVŐINK sikeres jövőjét.
A MELTRADE Kft. mérnök üzletkötői akár helyszíni tanácsadással segítik a felhasználót a megfelelő megoldás kiválasztásában. A telefonos hotline szolgálat 08-18 óra között áll a felhasználók rendelkezésére. A képviselet a Magyarországon beszerzett Mitsubishi termékekre garanciális és garancián túli cserét/szervizt, hosszabb javítási idő esetén cserealkatrészt biztosít. Szerződéses rendszerintegrátor partnereivel komplett tervezési, kivitelezési, üzemeltetési szolgáltatást is vállal. Oktatás, tréning biztosítása magyar nyelven akár a felhasználónál, kihelyezett helyszínen is. A képviselet rendszeresen meghirdet ingyenes szemináriumokat, melyeken a Mitsubishi Electric megoldásai behatóan megismerhetők.
A Meltrade Automatika Kft. a Mitsubishi Electric gyémánt fokozatú disztribútora. Szolgáltatásait az ISO9001 irányítási rendszer tanúsítványának megfelelően, kiemelkedő színvonalon nyújtja. A termékek és megoldások minőségét a japán gyártó garantálja.
  • Meltrade Mitsubishi Electric Distributor

    Ewon ipari távelérés

    FR robot katalógus

    Nézze meg videóinkat!

    AAA minősítésű cég