Mitsubishi - iQ Works2 fejlesztőrendszer

MELSOFT Navigator
A Navigator az iQ Works szoftvercsomag szíve. Segítségével komplett felsőbb szintű rendszerek tervezhetők meg és az iQ Works csomaghoz tartozó összes többi szoftverkomponens is a legrövidebb úton elérhető. A rendszerkonfiguráció tervezésére, kötegelt paraméterbeállításra, rendszerszintű címkézésre és az összes érték kötegelt adatletöltésére szolgáló funkciók hozzájárulnak a teljes birtoklási költség lecsökkentéséhez.

GX Works3 és GX Works2 – PLC programozás
A GX Works a szoftvercsomag következő generációs PLC karbantartó és programozó szoftvere. A funkcionalitása a GX és az IEC Developer szoftverektől származik, ugyanakkor átfogó fejlesztésen esett át a produktivitás megnövelése és a mérnöki költségek alacsonyan tartása érdekében.

MT Works2 – Motion CPU programozás
Az MT Works2 programcsomag a mozgásvezérlő CPU-k karbantartására és programfejlesztésre szolgáló sokoldalú eszköz. A benne található hasznos funkciók, mint például az intuitív beállítások, a grafikus formában történő programozás, valamint a digitális oszcilloszkóp, a szimulátor valamint a többi segédeszköz hozzájárulnak a mozgásvezérlő rendszerekre jellemző magas költségek lefaragásához.
GT Works3 – HMI programozás
A GT Works3 szoftvercsomag HMI felületek programozására, képernyőrajzolásra és karbantartásra alkalmas komplett program. A részletes és tetszetős alkalmazások létrehozásához szükséges munka megkönnyítése érdekében, a szoftver a könnyed használatra, a funkcionalitás feláldozása nélkül az egyszerűsítésre, valamint a tervezéskor és a képernyői grafikákra vonatkozólag az eleganciára épül.
RT Toolbox2 – ROBOT programozás
Az RT Toolbox 2 a Mitsubishi Electric robotjainak programozó, karbantartó és szimulátor programja. Újdonságnak tekinthető, hogy az iQ Works programcsomag immár tartalmazza a robot szoftvert is!

iQ Works2 katalógusok és leírások

 • Meltrade Mitsubishi Electric Distributor

  Ewon ipari távelérés

  Robosztus enkóderekNSD group ABSOCODER

  FR robot katalógus

  Kövessen minket!

  Nézze meg videóinkat!