Mitsubishi - iQ Works fejlesztőrendszer

MELSOFT Navigator
A Navigator az iQ Works szoftvercsomag szíve. Segítségével komplett felsőbb szintű rendszerek tervezhetők meg és az iQ Works csomaghoz tartozó összes többi szoftverkomponens is a legrövidebb úton elérhető. A rendszerkonfiguráció tervezésére, kötegelt paraméterbeállításra, rendszerszintű címkézésre és az összes érték kötegelt adatletöltésére szolgáló funkciók hozzájárulnak a teljes birtoklási költség lecsökkentéséhez.

GX Works2 – PLC programozás
A GX Works a szoftvercsomag következő generációs PLC karbantartó és programozó szoftvere. A funkcionalitása a GX és az IEC Developer szoftverektől származik, ugyanakkor átfogó fejlesztésen esett át a produktivitás megnövelése és a mérnöki költségek alacsonyan tartása érdekében.

MT Works2 – Motion CPU programozás
Az MT Works2 programcsomag a mozgásvezérlő CPU-k karbantartására és programfejlesztésre szolgáló sokoldalú eszköz. A benne található hasznos funkciók, mint például az intuitív beállítások, a grafikus formában történő programozás, valamint a digitális oszcilloszkóp, a szimulátor valamint a többi segédeszköz hozzájárulnak a mozgásvezérlő rendszerekre jellemző magas költségek lefaragásához.
GT Works3 – HMI programozás
A GT Works3 szoftvercsomag HMI felületek programozására, képernyőrajzolásra és karbantartásra alkalmas komplett program. A részletes és tetszetős alkalmazások létrehozásához szükséges munka megkönnyítése érdekében, a szoftver a könnyed használatra, a funkcionalitás feláldozása nélkül az egyszerűsítésre, valamint a tervezéskor és a képernyői grafikákra vonatkozólag az eleganciára épül.
RT Toolbox2 – ROBOT programozás
Az RT Toolbox 2 a Mitsubishi Electric robotjainak programozó, karbantartó és szimulátor programja. Újdonságnak tekinthető, hogy az iQ Works programcsomag immár tartalmazza a robot szoftvert is!

Az iQ Works 1.74 verziójú szofvercsomag tartalma

Melsoft Navigator 1.74 (projekt kezelő szoftver)
GX Works2 1.501 (PLC szoftver)
GX Developer 8.114 (régebbi PLC szoftver)
GT Works3 1.106 (HMI szoftver, a GOT2000 kijelzőket is támogatja!)
MT Works2 1.68 (Motion szoftver)
RT Toolbox2 2.50 (Robot szoftver)
MR Configurator2 1.20 (szervoerősítő konfigurátor szoftver)
QnUDVCPU & LCPU Logging Configuration Tool 1.32 (az adat naplózás konfiguráló eszköze)

 

iQ Works katalógusok és leírások

  • Meltrade Mitsubishi Electric Distributor

    Mitsubishi robot katalógus

    Nézze meg videóinkat!

    AAA minősítésű cég