Mitsubishi - GX Developer 8

Az új szoftver a GX Works2

A GX Developer a régebbi Mitsubishi PLC programozó szoftver. Az új szoftver a GX Works2, amely az iQ Works szoftvercsomag része. Ha kérdése merül fel a kompatibilitással kapcsolatban vagy demo verzióra lenne szüksége, keresse mérnökeinket!

GX Developer 8

A GX Developer 8 fejlesztő környezet minden MELSEC vezérlőt támogat az FX sorozatú kompakt PLC-ktől a moduláris rendszerekig, ideértve a System Q rendszert is. A GX Developer FX elnevezésű változat kizárólag az FX kompakt PLC sorozat programozását teszi lehetővé. A szoftver felülete egyszerű, kezelése rövid idő alatt elsajátítható.

A GX Developer program a következő programozási módokat támogatja: MELSEC utasításlista (IL), MELSEC létradiagra (LD) és MELSEC folyamatábra (SFC). Az IL és LD nyelvek között oda-vissza váltás lehetséges munka közben. Létrehozhatók saját funkció blokkok (MELSEC QnA/QnAS/System Q), és számos lehetõség áll rendelkezésre a MELSEC System Q rendszer speciális funkció moduljainakkezelésére. A kulcsszó a “konfigurálás” a programban -nincs szükség a speciális modulok programozására, csak konfigurálni kell azokat.

A szoftvercsomag hatékony szerkesztõ és diagnosztikai eszközökkel rendelkezik a MELSEC hálózat és hardver konfigurálásához, továbbá teljes körû tesztelõ és monitorozó funkciók segítik az alkalmazás létrehozását és hibamentes üzemeltetését.

GX Simulator

A GX Simulator segítségével offline szimulációs módban végezhetõ el a program legfontosabb funkcióinak tesztelése implementálás előtt.
A GX Simulator segítségével lehetõség van az eszközök és alkalmazás-válaszok valósághû szimulálására is.

 • A MELSEC PLC-k szabványos fejlesztő környezete
 • Microsoft Windows alapú szerkesztõfelület
 • Létradiagram (LD), Utasításlista(IL) vagy folyamatábra(SFC)
 • Váltás mûködés közben
 • Hatékony monitor és teszt funkciók
 • Offline szimuláció minden PLC típushoz
 • Nincs szükség hardverre

Oktatási segédanyagok

GX Developer – programozási nyelvek

GX Developer FX

A GX Developer FX verziója is elérhető, amellyel a Mitsubishi kompakt FX PLC-k programozhatók. Néhány leírás és segédanyag a szoftverhez elérhető.

 • Mitsubishi szoftver akció

  60 napos demo letöltése
  A letöltéséhez írjon emailt
  és megküldjük a letöltő linket!
  office@meltrade.hu