Mitsubishi - GX Developer 8

Használja az újabb szoftvereket: GX Works3 és GX Works2

A GX Developer a régebbi Mitsubishi PLC programozó szoftver. Az új szoftverek a GX Works3 és a GX Works2, amelyek az iQ Works szoftvercsomag részét képezik. Ha kérdése merül fel a kompatibilitással kapcsolatban vagy demo verzióra lenne szüksége, keresse mérnökeinket! A GX Works3 telepítésekor felajánlja a GX Works2 telepítését. A GX Works2 telepítésekor felajánlja a GX Developer telepítését.

GX Developer 8

A GX Developer 8 fejlesztő környezet minden MELSEC vezérlőt támogat az FX sorozatú kompakt PLC-ktől a moduláris rendszerekig, ideértve a System Q rendszert is. A GX Developer FX elnevezésű változat kizárólag az FX kompakt PLC sorozat programozását teszi lehetővé. A szoftver felülete egyszerű, kezelése rövid idő alatt elsajátítható.

A GX Developer program a következő programozási módokat támogatja: MELSEC utasításlista (IL), MELSEC létradiagra (LD) és MELSEC folyamatábra (SFC). Az IL és LD nyelvek között oda-vissza váltás lehetséges munka közben. Létrehozhatók saját funkció blokkok (MELSEC QnA/QnAS/System Q), és számos lehetõség áll rendelkezésre a MELSEC System Q rendszer speciális funkció moduljainakkezelésére. A kulcsszó a „konfigurálás” a programban -nincs szükség a speciális modulok programozására, csak konfigurálni kell azokat.

A szoftvercsomag hatékony szerkesztõ és diagnosztikai eszközökkel rendelkezik a MELSEC hálózat és hardver konfigurálásához, továbbá teljes körû tesztelõ és monitorozó funkciók segítik az alkalmazás létrehozását és hibamentes üzemeltetését.

GX Simulator

A GX Simulator segítségével offline szimulációs módban végezhetõ el a program legfontosabb funkcióinak tesztelése implementálás előtt.
A GX Simulator segítségével lehetõség van az eszközök és alkalmazás-válaszok valósághû szimulálására is.

  • A MELSEC PLC-k szabványos fejlesztő környezete
  • Microsoft Windows alapú szerkesztõfelület
  • Létradiagram (LD), Utasításlista(IL) vagy folyamatábra(SFC)
  • Váltás mûködés közben
  • Hatékony monitor és teszt funkciók
  • Offline szimuláció minden PLC típushoz
  • Nincs szükség hardverre

Oktatási segédanyagok