Cégismertető

A Meltrade Automatika Kft. a Mitsubishi Electric, a HMS Ewon és az NSD Corporation hivatalos magyarországi képviselete.

A Meltrade Automatika Kft.-t 2002-ben alapítottuk kifejezetten a Mitsubishi Electric ipari automatizálási termékeinek magyarországi forgalmazására. Első feladatunk a Mitsubishi Electric márkanevének és termékskálájának széleskörű megismertetése volt a magyar piaccal. Természetesen a Mitsubishi termékek korábban is jelen voltak magyarországi vállalatok gyártósoraiban, berendezéseiben, de ezek többsége a külföldi gépgyártók által kerültek beépítésre. 2002 óta a Mitsubishi termékek forgalma minden évben jelentősen növekszik, jelenleg a Kelet-Közép-Európai régió (CEE) ország disztribútorai közül a Meltrade bonyolítja a legnagyobb forgalmat. A Mitsubishi Electric újra és újra a legmagasabb, gyémánt disztribútori fokozattal díjazza tevékenységünket.

A Meltrade Kft. a Mitsubishi Electric Gyártás Automatizálási Központok hálózatának kirendeltsége, azaz Mitsubishi Electric FA Center Satellite. Bővebben: LINK

A Mitsubishi Electric mellett HMS és NSD termékek

Megkezdtük két további gyártó termékeinek forgalmazását 2018-ban, így már elérhető kínálatunkban a svéd HMS Industrial Networks AB vállalat Ewon márkanevű ipari távelérési megoldásai és a japán NSD Corporation ABSOCODER márkanevű pozíció érzékelői. Az ABSOCODER sorozat termékeivel belépünk a nehéz ipar területeire is, a termékcsalád rendkívül robosztus, elektronika, elem és optikai tárcsa nélküli pozíció érzékelőivel.

Rendszerintegráció és szolgáltatások

A gyártósorokat üzemeltető végfelhasználóknak, rendszerintegrátoroknak, gépgyártóknak és partnereknek magas színvonalú műszaki támogatást, tartalék alkatrész ellátást, oktatást, az értékesített Mitsubishi termékekre, garanciális és garancián túli ügyintézést, szervizt biztosítunk. Robotok és frekvenciaváltók esetében hivatalos magyarországi szerviz partner minősítéssel rendelkezünk.

Cégünk rendszerintegrátor partnerei számos sikeres projektet valósítottak már meg, leggyakoribb feladatok a robot cella vagy új célberendezés tervezés, kivitelezés (gyártás) és telepítés, program módosítás, gépátalakítás, korszerűsítés.

Mérnöki háttér

Mérnökeink segítenek a megfelelő kivitelező partner kiválasztásában és telefonon, e-mailben vagy személyesen műszaki tanácsadással segítenek a felhasználóknak a legmegfelelőbb műszaki megoldás megtalálásában. Telefonon kollégáink munkanapokon 08-18 óra között állnak a felhasználók rendelkezésére.
Oktatások megtartása oktatótermünkben vagy partnereinknél is lehetséges. Ingyenes szemináriumokat is tartunk, amelyeken a Mitsubishi Electric megoldásai, újdonságai megismerhetők.

A professzionális műszaki támogatás és kiváló minőségű termékeink biztosítják az Ügyfeleink, a Mitsubishi Electric és a Meltrade Kft. sikeres jövőjét.

Tanúsítványaink

A Meltrade Automatika Kft. a Mitsubishi Electric gyémánt fokozatú disztribútora. Pénzügyi stabilitásunkat a Bisnode AAA tanúsítása igazolja, amelyet a magyarországi vállalatok csupán 0,63 százaléka teljesít. A termékek és megoldások minőségét a japán gyártó garantálja.

Disztribútori tanúsítványok

AAA tanusítvány

Dun & Bradstreet tanusítvány

Tanusítványok letöltése

A Meltrade Kft. Mitsubishi disztribútori tanúsítványa
A Meltrade Kft. NSD disztribútori tanúsítványa
A Meltrade Kft. Dun & Bradstreet AAA tanúsítványa
A Meltrade Kft. HMS Ewon tanúsítványa

 • Meltrade Mitsubishi Electric Distributor

  Ewon ipari távelérés

  Robosztus enkóderekNSD group ABSOCODER

  FR robot katalógus

  Kövessen minket!

  Nézze meg videóinkat!