FA Center Satellite

Gyártás automatizálási központ kirendeltsége

A Meltrade Kft. a Mitsubishi Electric ipari automatizálási üzletágának magyarországi képviselete lett a Mitsubishi Electric legújabb FA Center Satellite kirendeltsége Európában.
A Mitsubishi Electric először a Prágában alapította az FA Centert azzal a céllal, hogy szakismeretet és technikai támogatást nyújtson az automatizálási mérnököknek Közép- és Kelet Európában. Így 2007 novemberében a Meltrade Kft. segítségével működésbe lépett Magyarországon az FA Center Satellite. A Meltrade Kft. irodájában létesített bemutatóterem lehetőséget nyújt a Mitsubishi termékek működés közbeni megismerésére. A Mitsubishi Electric FA Center-ek kulcsszerepet játszanak az adott régió központosított szerviz tevékenységeinek ellátása és az oktatások terén.

Nemzetközi FA center hálózat
Jelenleg 15 FA Center működik világszerte, ebből 4 Európában.
Az FA center hálózat katalógusa letölthető: FA Center Catalog [PDF]
Konzultáció
Mérnökeink technikai tanácsokat adnak minden Mitsubishi automatizálási termék legmegfelelőbb használatához, hogy a legjobbat hozza ki gépéből az iparban. Ötleteket adnak a specifikált rendszer legkivállóbb megvalósításához a rendelkezésre álló széles termékpalettából.
Terméktámogatás
A folytonos hibamentes üzemeltetés érdekében kollégáink javítást, helyszíni problémamegoldást, folyamatos tartalék alkatrész ellátást biztosítanak, hogy a fellépő hibákat gyosan orvosolni lehessen.
Bemutatóterem
Az automatizálási termékskála ( PLC, Operátor terminál-HMI, Frekvenciaváltó, AC Szervo, Megszakító )megtekinthető bemutatótermünkben, ahol szívesen látjuk Önt és kollégáikat is.
Tréning
A termékek használatához alap és haladó oktatásokat is ajánlunk ügyfeleink részére. Lehetőség van irodánkban és az ügyfél telephelyén is az oktatás megtartására. Az oktatás megkönnyíti munkáját és gépét hosszú távon megbízhatóan tudja üzemeltetni.
Javítás
A beérkezett, meghibásodott termékeket hibaanalízist követően megjavítjuk vagy külföldi szerviz központba küldjük ki javításra.
 • Meltrade Mitsubishi Electric Distributor

  Ewon ipari távelérés

  Robosztus enkóderekNSD group ABSOCODER

  FR robot katalógus

  Kövessen minket!

  Nézze meg videóinkat!