Mitsubishi - Terepi megoldások

A Mitsubishi terepi buszra illeszthető remote I/O eszközei népszerűek az ipar számos területén a hagyományos gépgyártástól az épületautomatizálási megoldásokig. A Mitsubishi terepi busz rendszerek tervezése, huzalozása, telepítése és karbantartása kivételesen egyszerű, és az elosztott I/O rendszer rendkívül sokféle technikai megoldást tesz lehetővé:

  • Moduláris, szabadon megválaszthetó architektúra a pontos konfiguráció létrehozásához
  • Kompakt vagy Slice I/O modulok is választhatók
  • A nagy I/O sűrűségű blokkok kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek és gyorsan telepíthetők

A Mitsubishi terepi eszközök lehetővé teszik a kapcsoló- és vezérlõszekrények elosztott elrendezését. Az érzékelők csatlakoztatása lehetséges további összekötő hardver eszközök telepítése nélkül. Egy teljes munkafázis kihagyható, pl. a terepi eszközök és a kapcsolószekrény első szintje közötti, vagy a vezérlõszekrény és a kontroller közötti huzalozás. Ez jelentősen csökkenti a hagyományos vezérlõő telepítés költségeit; munka- hely-, és anyagtakarékos.

A Mitsubishi hálózataihoz az iQ Works2 szoftver tartalmaz minden szükséges eszközt a projekt tervezéshez a gyors installációhoz és konfiguráláshoz.

A terepi busz terminálok különbözõ kiegészítőkkel és védettség szinttel, köztük IP67-el is érhetők el.

CC-Link Industrial Ethernet hálózatok

A Mitsubishi Electric ipari hálózatát, a CC-Link megoldásait folyamatosan fejleszti. Legújabb hálózati megoldásunk a CC-Link IE TSN.
A teljes hálózati palettánk kiterjedt: CC-Link IE TSN, CC-ink IE Control, CC-link IE Field, CC-link IE Field Basic és CC-Link. Valamennyi hálózatunkhoz szállítunk remote I/O, analóg és speciális funkciójú eszközöket. Bővebb információk a hálózatokról…