Mitsubishi - HMI

Mitsubishi GOT2000 – Grafikus Operátor Terminálok

GT27 modellek

A legtöbb funkciót tartalmazó, fejlett ipari érintőkijelzők. Támogatott a multi-touch bevitel, számos kommunikációs interfésszel rendelkeznek (Ethernet, RS-232, RS-422/485), valamint az USB csatlakozójú adathordozókat és SD kártyákat is tudnak fogadni. A folyékony, gördülékeny megjelenítés akkor is biztosított, ha egyszerre több, összetett feladatot hajt végre a HMI, például adatok naplózása (Logging), script-ek futtatása, riasztások (Alarm) kezelése, SQL szerver kommunikáció, vagy PLC-k közötti gyors adatcsere. A moddelek képesek továbbá képek készítésére és lejátszására, vagy PDF fájlok megjelenítésére is.

GT27 modellek


GT25 modellek

Hasonlóan a GT27 modellekhez, számos kommunikációs interfész (Ethernet, RS-232, RS-422/485) támogatott, USB csatlakozással és SD kártya foglalattal egyetemben. A problémamentes működés és folyékony megjelenítés terhelés alatt is biztosított, nem okoznak gondot a párhuzamosan futó feladatok (például adatok naplózása, script-ek futtatása, riasztások kezelése, stb…). A GT25 modellek elérhetőek kézbe fogható (Handy), strapabíró (Rugged) és keret nélküli (Open frame) kivitelben is, így igazodva minden ipari környezethez és feladathoz.

GT25 modellek
GT25 Handy modellek
GT25 Rugged modellek
GT25 Open frame modellek


GT23 modellek

Számos kommunikációs interfész támogatott, többek között Ethernet, RS-232, RS-422/485. Lehetőség van USB eszköt csatlakoztatására, illetve SD kártya behelyezésére is. Több fejlett funkció is támogatott, mint az adatok naplózása, több csatornán folytatott kommunikáció (akár több, különböző gyártó termékeivel) és PLC-hez való csatlakozás a kijelzőn keresztül (FA transparent function).

GT23 modellek


GT21 modellek

Számos kommunikációs interfész támogatott, többek között Ethernet, RS-232, RS-422/485. Lehetőség van USB eszköt csatlakoztatására, illetve SD kártya behelyezésére is. A képernyő felbontásának és méretének köszönhetően, a kis, kompakt kijelzőn is számos adat jeleníthető meg.

GT21 modellek

GOT2000 – Wide screen modellek

GT25 és GT21 modellekből elérhetőek széles kijelzős (Wide) modellek is. Az összes modell közül így érhető el a legnagyobb felbontás, ami akár 1280 x 800 (WXGA) is lehet, akár 12.1 inch képátlóval kombinálva. GT21 modellek esetén, a Wide modellek felbontása, az alap modellek felbontásának majdnem kétszerese: 7 inch képátló mellett a felbontás így 800 x 480 (WVGA).

GT25 Wide modellek
GT21 Wide modellek

A GT2107 bemutatása