Mitsubishi - FR-F800 frekvenciaváltók

f800

ENERGIATAKARÉKOS FREKVENCIAVÁLTÓK

Szivattyúkhoz és ventilátorokhoz ideális meghajtás!

A már korábban jól bevált F700-as sorozat továbbfejlesztett változata elérhetővé vált. Teljesen kompatibilis paraméter készlettel, tehát a korábbi frekvenciaváltóról lementett paraméterek „tovább vihetőek” az új frekvenciaváltóra, sok időt, s energiát spórolva ezzel a felhasználónak!

Beépített PLC funkció

A beépített PLC-vel könnyedén el lehet végezni a motor környezetében lévő eszközök vezérlését, külön PLC telepítése nélkül. A PLC hozzáfér az inverter összes ki- és bemenetéhez, legyen az analóg vagy digitális, így az elérhető funkcióknak csak a képzelet szabhat határt.

f800_pid

Kétkörös PID-szabályozási funkció

A motor és egy külső egység PID-szabályzása egyidőben!
A kijelzőről közvetlenül elérhető a PID alapjel. Továbbá olyan kényelmi funkciók lettek beépítbe, mint a PID előkészítés funkció, PID alsó/felső szint megközelítésekor jelzés, PID-erősítés automatikus beállítása

 f800_pu

Könnyű kezelhetőség

Akár LCD-kijelzővel ellátott kezelőpanellel szerelt verzióban is elérhető.
Az egyérintős paraméterezőtárcsa segítségével az összes fontos paraméter beállítható!

Maximális energiahatékonyság

Az olyan intelligens szabályozási formáknak köszönhetően, mint a továbbfejlesztett optimális gerjesztésszabályozás vagy a továbbfejlesztett -két körös- PID-szabályzó, az energiafogyasztás ezáltal az villamos-költségek jelentős mértékben csökkenthetőek !

f800_muszaki