Mitsubishi - MX4 SCADA

Kifutó termék!

Ha kérdése merül fel, keresse mérnökeinket: Kapcsolat

A kifutott termék ismertetése

Hozza ki eszközeiből a maximumot az MX4 SCADA segítségével, tervezzen skálázható, rugalmas és megbízható vezérlő- és monitorozó rendszereket, melyek csökkentik a mûködési költséget és növelik a termelékenységet. Teljesen integrált csomag – az MX4 SCADA egyszerû konfiguráló eszközei és hatékony funkciói segítségével gyorsan fejleszthet ki és telepíthet olyan megoldásokat, melyek bármilyen méretû gyártósor legbonyolultabb kövtelményeit is képesek kielégíteni.

Testreszabott megoldások

Az MX4 SCADA kivételes rugalmassága lehetõvé teszi, hogy az optimális rendszerkialakítást válassza -hatékony funkciókat biztosít akár cntralizált, akár elosztott rendszerrõl legyen szó-.

Skálázható megoldások

A Microsoft-technológiát felhasználásával az MX4 SCADA innovatív, skálázható szerkezettel került kialakításra. Ezzel jelentõs kezdeti befektetés takarítható meg, mivel a rendszer együtt tud nõni az igényekkel, harver vagy szoftver módosítások nélkül.

Megbízható és redundáns megoldások

MX4 SCADA egyedülálló megbízhatósága minimálisra csökkenti a meghibásodási idõt. A beépített redundanciának köszönhetõen a meghibásodások nem okoznak funkció- vagy telejsítménycsökkenést.

Alkalmazások

Alapvetõen, az MX4 egy hatékony vizualizációs és vezérlõ rendszer, mely különösen PLC-kkel való kapcsolathoz használható eredményesen (beépített FastLinx kommunikációval rendelkezik). Emellett az MX4 számos más alkalmazásban is használható, pl. gépgyártásban, anyagkezelésben.

Üzleti előnyök

Az MX4 üzleti rendszerbe való integrálása révén a termelékenység maximalizálható, a termékek minõsége növelhetõ, a karbantartási és mûködtetési költségek pedig csökkenthetõk.

Jellemzők

Az MX4 szabad fejlesztõi környezete segít csökkenteni a használati költségeket. A legfontosabb jellemzõi a grafikus folyamat-megjelenítés, utólagos vagy valósidejû trend számítás és korszerû vészjelzõ és riport funkciók. A telepítési folyamat testreszabható és teljesen skálázható – az újabb verzióhoz mindössze egy új szoftver-kulcsra van szükség.

Egyszerûen beállítható

A felhasználó által bõvíthetõ, teljeskörû könyvtárral rendelkezik, melyben grafikus szimbólumok és sablonok is találhatók. További idõtakarékos funkciókkal is rendelkezik, mint pl. az “ûrlap kitöltés” konfigurálás, a gyors PLC-kommunikáció varázsló, Genie-k a bonyolult animációk beállításához, ás Super Genie-k az ismétlõdõ üzemi folyamatokhoz. A beállítás ideje tovább csökkenthetõ a tag definíciók importálásával és szinkronizálásával a PLC és az MX4 SCADA között. Számos egyéb funkció hivatott csökkenteni a beállítási idõt és -költségeket, az ActiveX vezérlõk pedig arra is lehetõséget adnak, hogy a rendszer funkciókat más gyártók termékeivel bõvítsék. Ezzel biztosítja a maximális rugalmasságot, miközben a bevált eszközök minimalizálják a telepítési problémákat.

Legfontosabb jellemzők :

  • Kliens/szerver hálózatok támogatása
  • Adat-integritás és valós idejû kijelzés
  • Gyors frissítés – 10,000 címke 400ms alatt
  • Vészjel kijelzés, és -kezelés
  • Nulla állásidõ érhetõ el a redundáns funkciók segítségével
  • Objektum-alapú megjelenítés
  • FastLinx minden MELSEC Driver-hez
  • MELSOFT kompatibilis