Slice I/O, helytakarékos terepi modulok

2021. június 22.

Megérkeztek az NZ2FT széria szeletes terepi egységei. Helytakarékos kivitelének köszönhetően kiváló választás lehet az Ön számára is. Egy fejegységhez akár 64 különböző modult is csatlakoztathat, melyek egyenként csupán 11,5 mm szélesek.

Ethernet/IP, Profibus DP-V1, Modbus-TCP, CC-Link,  CC-Link IE TSN, és Profinetes verziókban elérhető fejegységekhez választhat a számos analóg és digitális I/O modul, nagysebességű számláló és hőmérséklet bemeneti modul közül, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő konfigurációt kapja.

Webszerver konfigurációs felület

A fejegységre csatlakozva egyszerűen, grafikus felületen keresztül végezheti a rendszer beállítását. A fejegység automatikusan felismeri a hozzá csatlakoztatott modulokat, Önnek csupán azok személyre szabása a feladata.

Emellett természetesen elvégezhető a paraméterezés közvetlenül a GX Works3 szoftverből.

Kevesebb állásidő és fenntartási költség

A modulokon elhelyezett LED-eknek köszönhetően ránézésre megállapíthatja a rendszer üzemállapotát, és könnyen beazonosíthatja a meghibásodott modult, amit azután a rendszer kikapcsolása nélkül ki is cserélhet. Ezzel lényegesen lecsökkentheti a karbantartási költségeit és a termeléskiesést.

Moduláris rugós csatlakozó

A modulok bekötése a lehető legrövidebb időt vesz majd igénybe a moduláris rugós sorkapcsoknak köszönhetően, melyeket akár külön-külön ki is cserélhet. A megfelelő kábelezést akár előre elkészítheti, majd az egész csatlakozó cseréjével másodpercek alatt elvégezheti a kívánt változtatásokat.

Nézze meg milyen egyszerű beállítani:

 

 


Katalógusok, leírások:

 

 

 • Meltrade Mitsubishi Electric Distributor

  Ewon ipari távelérés

  Robosztus enkóderekNSD group ABSOCODER

  FR robot katalógus

  Kövessen minket!

  Nézze meg videóinkat!