Mitsubishi - Q PLC sorozat

A moduláris koncepció

A System Q egy olyan vezérlési koncepció, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a legjobban, a feladat méreteihez illeszkedő CPU-k, kommunikációs kártyák, speciális vezérlő kártyák és diszkrét I/O-k kiválasztását és használatát egyetlen hátlapi panelen.

Moduláris koncepció

A Mitsubishi System Q egy olyan vezérlési koncepció, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a legjobban, a feladat méreteihez illeszkedő CPU-k, kommunikációs kártyák, speciális vezérlő kártyák és diszkrét I/O-k kiválasztását és használatát egyetlen hátlapi panelen. A basic, universal és high-speed universal PLC CPU-k, speciális mozgás- és folyamatvezérlők CPU-k, Robot CPU-k és más CPU-k egyaránt alkalmazhatók. Multi CPU-s rendszerek építhetők, így egyetlen hátlapon egymás mellett négy különböző CPU is helyet kaphat. Ez lehetőséget nyújt különböző vezérlési elgondolások, programozási koncepciók és programnyelvek választásához – mindez egyetlen platformon, az iQ platform-on.

Egyesített automatizálási platform

Az iQ Platform egyesíti a különböző vezérlési technológiákat, így egy hátlapon kaphat helyet: PLC CPU, C CPU, process CPU, A rugalmasság és méretezhetőség azok a jellemzők, amelyek képessé teszik a System Q-t, hogy ténylegesen egy közös automatizálási platform lehessen. A felhasználók vezérelhetnek egy adott gépet vagy létrehozhatják egy egész üzem integrált menedzselését, mindezt egyazon hardver alapon.

A System Q PLC sorozat iQ plaform-jának támogatásához egy szoftvercsomag áll rendelkezésre, az iQ Works 2, amely egyesíti a teljes rendszer előnyeit. A szoftvercsomag részletei: iQ Works2.

Válassza ki a megfelelő CPU-t és modulokat!

Online kiválasztó szoftver:
Q PLC selection tool

Ha kérdése merül fel, keresse mérnökeinket: Kapcsolat menüpont…

Katalógusok és leírások

Termékskála

A típusok széles választéka áll rendelkezésre. A beépített Ethernet porttal rendelkező nagysebességű, High-speed Universal CPU típusok 30kstep programkapacitástól 1 millió step kapacitásig is elérhetők.