Mitsubishi - iQ Works2 fejlesztőrendszer

MELSOFT Navigator
A Navigator az iQ Works szoftvercsomag szíve. Segítségével komplett felsőbb szintű rendszerek tervezhetők meg és az iQ Works csomaghoz tartozó összes többi szoftverkomponens is a legrövidebb úton elérhető. A rendszerkonfiguráció tervezésére, kötegelt paraméterbeállításra, rendszerszintű címkézésre és az összes érték kötegelt adatletöltésére szolgáló funkciók hozzájárulnak a teljes birtoklási költség lecsökkentéséhez.

GX Works2 – PLC programozás
A GX Works a szoftvercsomag következő generációs PLC karbantartó és programozó szoftvere. A funkcionalitása a GX és az IEC Developer szoftverektől származik, ugyanakkor átfogó fejlesztésen esett át a produktivitás megnövelése és a mérnöki költségek alacsonyan tartása érdekében.

MT Works2 – Motion CPU programozás
Az MT Works2 programcsomag a mozgásvezérlő CPU-k karbantartására és programfejlesztésre szolgáló sokoldalú eszköz. A benne található hasznos funkciók, mint például az intuitív beállítások, a grafikus formában történő programozás, valamint a digitális oszcilloszkóp, a szimulátor valamint a többi segédeszköz hozzájárulnak a mozgásvezérlő rendszerekre jellemző magas költségek lefaragásához.
GT Works3 – HMI programozás
A GT Works3 szoftvercsomag HMI felületek programozására, képernyőrajzolásra és karbantartásra alkalmas komplett program. A részletes és tetszetős alkalmazások létrehozásához szükséges munka megkönnyítése érdekében, a szoftver a könnyed használatra, a funkcionalitás feláldozása nélkül az egyszerűsítésre, valamint a tervezéskor és a képernyői grafikákra vonatkozólag az eleganciára épül.
RT Toolbox2 – ROBOT programozás
Az RT Toolbox 2 a Mitsubishi Electric robotjainak programozó, karbantartó és szimulátor programja. Újdonságnak tekinthető, hogy az iQ Works programcsomag immár tartalmazza a robot szoftvert is!

Az iQ Works első generációs verziójáról upgrade elérhető az iQ Works2 szoftvercsomagra.

Az iQ Works2 már az újabb GX Works3 és RT Toolbox3 szoftvercsomagot is tartalmazza, mindezek mellett az iQ Works kompatibilis utódja.

iQ Works2 katalógusok és leírások

 • Meltrade Mitsubishi Electric Distributor

  Ewon ipari távelérés

  Robosztus enkóderekNSD group ABSOCODER

  FR robot katalógus

  Kövessen minket!

  Nézze meg videóinkat!